Kedvezmény -13%

Kétfázisú tabletta kávéfőzőhöz 2 az 1-ben alternatíva 3,5 g - 25 db

A 3,5 g-os tisztítótabletta automata kávéfőzőgépekhez és kétfázisú tisztítógépekhez készült. Hatékony ápolás és tisztítás 2 az 1-ben a készülék belsejében lévő tökéletes higiénia és tisztaság érdekében. Kiváló tisztítási teljesítmény és könnyű kezelés.

További információk ›

Do 3 pracovních dnů na skladě Megrendelések 21:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 9.
9 875 Ft Eredeti
8 620 Ft 7 123 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -13%
Megtakarítás 1 255 Ft
Ingyenes szállítás -tól/től 20 408 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P72636
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Értékelés(0)
Kétfázisú tabletta…
8 620 Ft

Termék leírása

Kompatibilis a Jura, Siemens, Melitta, Seaco, Nivona, Krups, Delonghi és más kávéfőzőkkel. Automatikus tisztítóprogramokkal összehangolva.

Az 1. fázis feloldja a kávérészecskéket és a kávézsírt a főzőegységben. A 2. fázis védi a főzőegység felületét, és feloldja a szennyeződéseket és a lerakódásokat.

Hatékony ápolás és tisztítás 2 az 1-ben a készülék belsejében lévő tökéletes higiénia és tisztaság érdekében. Tisztítószerként is alkalmas a szűrő sziták tisztítására.

25x tisztítótabletta jó ár / teljesítmény aránnyal a kávéfőző tisztítási programjához. Kiváló tisztítási teljesítmény és könnyű kezelés.
Tisztítótabletta kávéfőző gépekhez 2 fázisú tisztítással, feloldja a kávézsírokat a főzőegységekben, és védi a gép alkatrészeit.

A tisztító tabletta súlya 3,5 g és 15 mm-es átmérővel rendelkezik, ezért minden nagyobb kávéfőzőhöz alkalmas. Olcsó alternatíva a gyors és minőségi tisztításhoz. Még az eszpresszógépek és a kapszula kávéfőző vagy a hüvelyes kávéfőző is könnyen tisztítható vele.

Gyakran ismételt kérdések a tisztítással kapcsolatban:

Alkalmasak a tisztítótabletták a kávéfőzőmhöz?

A WoldoClean tisztítótabletta minden gyártó gépeivel kompatibilis, mint például a Jura, Seaco, Siemens, Delonghi, Nivona, Miele, Philips és még sok mással.

Van kézikönyv, illetve hogyan használjam a tisztítótablettákat a készülékben?

Ezzel kapcsolatban mindig a gyártó használati útmutatóját javasoljuk. Ha nem talál megfelelő információt, helyezze a tisztítótablettát az automata gép kávéőrlő tálcájába, és indítsa el a tisztítási folyamatot. Ha nincs tablettatálca, oldja fel a tablettát 250 ml meleg vízben. Ezután futtassa végig az automata gépben a tisztítófolyadékot.

A tabletták nem oldódnak fel elég gyorsan, mit tegyek?

Ez normális, a tisztítási folyamat általában 20-30 percet vesz igénybe az automata kávéfőzőknél, ezalatt a tabletta lassan fel oldódik, hogy a folyadék folyamatosan áramoljon a gépen.

Milyen gyakran kell tisztítani a Jura kávéfőzőt?

A Jura gépek teljesen automatikus tisztítást igényelnek körülbelül 200-250 elkészített kávé, vagy kb. 80 aktív öblítés után. A karbantartási intervallum tehát az Ön használatától függ.

Használhatom a Siemens EQ 3, 5, 6, 7, 8, 9 kávéfőző készülékek tisztítására?

Tisztítótablettáink kompatibilisek a Siemens automatikus EQ sorozatú gépeivel. A tisztítási folyamatok könnyen elvégezhetők. A Calc'nClean funkciónak köszönhetően a kávéfőző automatikusan jelzi a tisztítást.

Milyen összetevőket tartalmaz a WoldoClean tisztítótabletta?

30% vagy több foszfát, 30% vagy több oxigén alapú fehérítő, kevesebb mint 5% nemionos felületű aktív anyag, kevesebb mint 5% foszfonát.

A tisztítótabletta alkalmas vízkőmentesítésre?

A vízkőmentesítés más, mint a tisztítás. A vízkőmentesítés során a vízkő eltávolításra kerül a melegvizes vezetékekről. Tisztítótablettákkal történő tisztításkor a kávéfőző, a kávéolajok és egyéb szennyeződések eltávolításra kerülnek a főzőegységből.

Hogyan használhatom a tablettákat?

Minden kávéfőzőnek van egy nyílása, ahová a tisztítószert kell betölteni (kézzel). Minden gép saját rendszerrel rendelkezik. Kérjük, mindig kövesse a gyártó útmutatásait ebben a kézikönyvben.

Miért nem oldódnak fel megfelelően a tabletták?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tabletta teljesen és gyorsan feloldódik csak 80 ° C - 90 ° C vízhőmérsékleten. A tisztítótabletta teljesen automata kávéfőzőgépekhez és tisztítóprogrammal rendelkező kávéfőző gépekhez készült.

Gyakran ismételt kérdések WoldoClean tisztítótablettainkkal kapcsolatban:


A tisztítótabletta nem tartalmazza a gép által előírt vízkőmentesítő programot?

Nem, ezek tisztítótabletták, amelyek megtisztítják a kávézsírokat, olajokat és kávémaradványokat a kávéfőzőben. Ezek tartósan rontják a kávé ízét. A tisztítást rendszeresen kell elvégezni. Használattól és működéstől függően 1-2 hetente egyszer, vagy a készülék kijelzőjének felgyulladása után.

Megfelelőek a Siemens kávéfőzőinek tisztítótablettái?

Sok ügyfelünk már használ WoldoClean tisztítótablettát a Siemens kávéfőzőhöz, és nagyon elégedett az olcsó alternatívával. Az alkalmazás ugyan olyan egyszerű, mint a Siemens tisztítótabletta esetében.

A 3,5 g -os tabletta biztonságosan behelyezhető a gépem porlasztójába vagy a víztartályba?

Ha a gyártó kifejezetten nem igényli a tisztítóporral történő tisztítást, használhat tablettát.

Útmutató teljesen automata kávéfőző gépekhez és automata tisztítóprogrammal rendelkező kávéfőző gépekhez:

1. A tisztítás előkészítése során helyezze a tablettát a kávéfőző por tartályába. Csak ezután tisztítja meg megfelelően a főzőegységet.

2. Ürítse ki a csepptálcát, és töltse fel a víztartályt. Ezután ürítse ki a csepptálcát, és egyszer tisztítsa meg a víztartályt. Ezután töltse fel a tartályt tiszta vízzel.
3. Tisztítsa meg és mossa le a csepptálcát. Öblítse le a csepptálcát tiszta víz alatt, és tegye vissza a teljesen automata készülékbe. Győződjön meg róla, hogy az összes alkatrész visszakerült a készülékbe.
4. Indítsa el a tisztítóprogramot. Elindítjuk a tisztítási folyamatot a gyártótól függően a menüben, vagy a gombbal a kávéfőző és a modell függvényében.

 • Tartalma: 25 tisztítótabletta / 3,5 g

  Kompatibilis modellek: Bosch, Nespresso, Siemens, Jura, De Longhi, Tassimo és még sok más.

  Különleges képességek:

  Automatikus tisztítóprogramokhoz ajánlott

  Eltávolítja a kávéolajokat és a kávézsírokat

  Eltávolítja a kávé maradványait és szennyeződéseket

  Minden géppel kompatibilis

  Karbantartja, és tisztítja a főzőegységet

A termék a következő kategóriákba sorolt

Desinfekce a čisticí prostředky Čističe na kávovary Kompletní nabídka

Paraméterek

Netto váha 87.5 g
Země původu Německo

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -22%

Folyékony vízkőoldó - 750 ml

Máme na skladě, szerdán 6. 7. Önnél
5 320 Ft
4 130 Ft

Összehasonlítás

Alternatív tisztítótabletta kávéfőzőhöz - 40 db

Dodáme do 7 - 10 dní, hétfőn 6. 12. Önnél
5 855 Ft

Összehasonlítás