Alternatív tisztítótabletta kávéfőzőhöz - 40 db

Tisztítótabletta teljesen automata kávéfőzőkhöz, kávégépekhez, a német WoldoClean márka kávéfőzőihez. A kávéfőző és az eszpresszó gép alapos tisztítása jó alternatíva a túl drága eredeti tisztítótablettákhoz. 2 g tisztító tabletta alkalmas gyakori használatra az irodában, vendéglátásban, háztartásban.

További információk ›

Dodáme do 7 - 10 dní Megrendelések 12:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 6. 12.
5 855 Ft 4 839 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 408 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P72634
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Ezek a német WodloClean tabletták kompatibilisek a következő típusú teljesen automatikus kávéfőzőkkel, kávégépekkel és eszpresszó kávéfőzőkkel:

Tisztítótabletta Jura kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Miele kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Krups kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Melitta kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Seaco kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Siemens kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Nivona kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Nespresso kávéfőzőhöz
Tisztítótabletták Philips kávéfőzőkhöz
Tisztítótabletta Delonghi kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta WMF kávéfőzőhöz
Tisztítótabletta Bosch kávéfőzőhöz

A tisztítótabletta alkalmas kávéfőzők, eszpresszógépek, kapszulák és teljesen automata gépek alapos tisztítására. Mindig kövesse a tisztítótabletta gyártójának utasításait.

A kávébab elsősorban kávéviaszokat és olajokat tartalmaz, amelyek eltömíthetik a kávéfőzőt. A kávéfőző rendszeres ápolása fontos a lerakódások megelőzése érdekében. A tisztítótabletta behelyezhető a horonyba vagy a porrekeszbe. A 2 g, 15 mm átmérőjű tabletták eltávolítják a szennyeződést, és védik a gép alkatrészeit.

Általános kérdések és válaszok a kávéfőző tisztításával kapcsolatban:


Használhatom a WoldoClean tisztítótablettát a teljesen automata kávéfőzőmhöz is?

A tisztítótabletta minden olyan géppel kompatibilis, mint a Siemens, Jura, Seaco, Delonghi, Nirvona, Miele, Philips WMF.

A tabletták nem oldódnak jól, mit tehetek ellene?

Ez normális, a teljesen automata kávéfőzők tisztítási folyamata általában 20 és 30 percig tart, ezért a tabletta lassan oldódik fel, hogy a folyadék folyamatosan működjön a tisztítás során.

Hogyan használhatom tisztítótablettákat a készülékkel?

Mindig azt javasoljuk, hogy kövesse a gyártó utasításait. Ha semmilyen információt nem talál róla, helyezze be a tisztítótablettát a teljesen automatikus gép portartályába vagy tisztítótablettájának nyílásába, majd indítsa el a tisztítási folyamatot. Ha nincs tablettatartója, oldja fel 250 ml meleg vízben. Ezután hagyja, hogy a teljesen automata gépen átfolyjon a tisztítófolyadék. Ezután ismételje meg az eljárást tiszta vízzel a gép öblítéséhez.

Milyen gyakran kell tisztítanom a Siemens vagy Jura kávéfőzőt?

A Jura gépeket körülbelül 200-250 kávé vagy körülbelül 80 öblítés után kell tisztítani. A karbantartási intervallum tehát az alkalmazástól függ. Hasonlóan a Siemens gépek esetében. Az alkalmazástól függően sok Siemens automata automatikusan jelzi, mikor kell tisztítani vagy vízkőmentesíteni a gépet.

Használhatom a Siemens EQ 3, 5, 6, 7, 8, 9 tisztítására is?

Tisztítótablettáink kompatibilisek a Siemens teljesen automatikus EQ sorozatú gépeivel. Ez azt jelenti, hogy a tisztítási folyamatok gond nélkül elvégezhetők. A Calc'nClean funkcióval a kávéfőző rendszerint automatikus tisztítást jelez. Alternatív megoldásként a főzőegységet 2 hetente forralhatja fel tiszta vízzel, majd tisztítótablettával tisztíthatja.

A tisztítótabletta alkalmas vízkőmentesítésre?

A vízkőmentesítés különbözik a tisztítástól. A vízkőmentesítés során mész szabadul fel a melegvizes vezetékekből. Tisztító tablettákkal történő tisztításkor a kávézsír, a kávéolajok és egyéb szennyeződések eltávolításra kerülnek a főzőegységből. A vízkőmentesítéshez vízkőmentesítő tablettákat vagy folyékony vízkőmentesítő szereket ajánlunk, amelyek eltávolítják a vízkőlerakódásokat a gépből.

Hogyan használhatom a tablettákat? Hol találhatók?

Minden kávéfőzőnek van egy nyílása, amelyben ki kell tölteni a kiálló részeket (manuálisan), és adott, mennyi idő alatt tisztítják meg. Minden gép saját rendszerrel rendelkezik. Mindig kövesse a gyártó utasításait. A vízkőmentesítés során a vízkőtelenítő tablettákat általában víztartályban oldják fel vízzel. A vízkőmentesítési folyamat ezután sok gépen automatikusan elindul.

 

A WoldoClean tisztítótabletta kávéfőző gépekhez mint olcsó alternatíva a drága gyártókkal ellentétben

  • A kifejlesztett összetételű tisztítótabletták eltávolítják a legnehezebb kávézsírokat és -olajokat.
  • A tisztítótabletták rendszeres használata biztosítja a kávéfőző hosszú élettartamát és energiahatékonyságát. Mivel a mészkő akár 30%-kal is növelheti az energiafogyasztást.
  • Könnyű és biztonságos használat, garantálja az egyszerű, gyors és hosszútávú tisztítást.
  • A WoldoClean tisztítótabletta nem hagy maradékot. A kávéfőző tisztítása, majd öblítése után kávéja biztonságosan elfogyasztható.
  • Csomagolásunk újrahasznosítható, így kismértékben károsítja a környezetet.
  • Egyszerű tabletta adagolás.
  • A tisztítótabletták méretüknek és súlyuknak köszönhetően minden általános modellhez alkalmasak.

Alkalmazások kávéfőzők és kávégépek számára, automatikus tisztítóprogrammal:

Alkalmazások és utasítások karos gépek vagy kapszulagépek tisztítására:

1. Oldja fel a tablettát - oldja fel a tisztítótablettát 100 ml forró vízben, és töltse bele a tisztítóoldatot egy tartályba 400–500 ml meleg vízzel.

2. Töltse fel a víztartályt folyadékkal - ha a kapszula vagy a karos gép tisztítóprogrammal rendelkezik, kérjük, vegye figyelembe a gyártó egyedi lépéseit és utasításait.

3. Kezdje tisztítással vagy öblítéssel - hagyja, hogy az összes folyadék átfollyon a gépen, és várjon 5-10 percet. Ezután ürítse ki a folyadékpoharat.

4. Töltse fel a víztartályt tiszta vízzel és öblítse le - töltse fel a víztartályt tiszta vízzel. Ezután öblítse le az egész gépet 1-2 tartálynyi vízzel.

5. A készülék most már tiszta. Élvezze a kávét!

A termék a következő kategóriákba sorolt

Desinfekce a čisticí prostředky Čističe na kávovary Kompletní nabídka

Paraméterek

Netto váha 200 g
Země původu Německo

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -22%

Folyékony vízkőoldó - 750 ml

Máme na skladě, szerdán 6. 7. Önnél
5 320 Ft
4 130 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -13%

Kétfázisú tabletta kávéfőzőhöz 2 az 1-ben alternatíva 3,5 g - 25 db

Do 3 pracovních dnů na skladě, pénteken 6. 9. Önnél
9 875 Ft
8 620 Ft

Összehasonlítás