Az úgynevezett orosz tipp - az elmúlt hónapok slágere - a virág egy csapásra történő előállításához. Az elv a következő elveken alapul:
1) sima, csomómentes vajkrémünk van szobahőmérsékleten egy szilárdabb változatban, meg kell tartania a csúcsot.
2) a tejszínhabot sűrítővel keményre verik.
3) a királyi cukormáz keményre van felverve - kemény csúcsot képez, ha kanállal kanalazzuk.
4) virágkészítési eljárás - nyomjuk a használt anyagot a csúcsra és távolítsuk el egy késsel - ez biztosítja, hogy eltávolítottuk a légbuborékokat és a krém teljesen a csúcs végére van nyomva.
5) Helyezze a hegyet a torta felszínére, és kezdje el egyenletes nyomással nyomni a krémet a fúvókán keresztül, lassan eltolva a hegyet a felszíntől. Ez adja meg a virág magasságát. A használt krémtől és annak merevségétől függően alakítsa ki a kívánt magasságot (a munka megegyezik a likőrcső hegyének permetezésével), majd hagyja abba a zsák nyomását, és húzza felfelé a krémet.