A speciálisan kialakított hegy a krémek üreges közepű magasságú permetezésére szolgál. Ízlés szerint tejszínnel tölthetjük. Felvitelnél fontos, hogy az eszközöket és az előkészített alapanyagokat lehűtsük, hogy a krém vékony falai ne sérüljenek.
Likőr cső receptje 7 dkg cukorkristály vagy búzadara Egészségügyi boltokban kapható 2 dkg szójaliszt (simán zsírtalanított). 1 dkg kakaó 1 dl vizet 5 dkg csokoládé a főzéshez 10 dkg edzett 100% zsír kb 22 kerek piskóta csokoládé és egy kevés keményített zsír tojáslikőr kevés tejpor a konyak sűrítéséhez A lisztet, a kakaót, a cukrot és a vizet összekeverjük, és körülbelül négy percig főzzük. Főzéskor kb 4 fokra keverjük, hogy ne égjen meg a keverék. Állítsa le és keverje össze a csokoládét. hagyjuk teljesen kihűlni, talán másnapig. Ezután a megpuhult, megkeményedett zsírt felverjük. Győződjön meg róla, hogy valóban felvert masszát kap.
A tüskék elkészítése előtt a masszát egy időre hűtőbe tesszük, de ne teljesen megszilárduljon, hogy a masszát át lehessen nyomni a zacskón. Közben megkenjük csokoládéval a kekszet. Megakadályozza, hogy megpuhuljunk a piskótán. Speciális szivacsos rögzítéssel kinyomjuk a masszát és betesszük a hűtőbe. A büféinket is megsüthetjük. (A toldalékon van egy kis lyuk az oldalán, és annak kívül kell maradnia). A hegyek további feldolgozásánál az az elv, hogy nagyon hidegnek, lehetőleg fagyottnak kell lenniük. Ne felejtse el elhagyni a cuccot a hegyek bezárásához. A tojásos konyakot tejporral kicsit besűrítjük, a hegyeket megtöltjük és dísztartozékkal lezárjuk. Ismét betesszük a hűtőbe. Zsírral csokoládét készítünk, és ebbe áztatjuk a nagyon jeges csúcsokat.