Hélium lufiknak 0,15 m3 + szalag

Hélium léggömbök felfújásához.

További információk ›

Do 3 pracovních dnů na skladě
11 910 Ft 9 841 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 183 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P46257
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Hélium ballonokhoz BALLOONS KING - egyszer használatos nyomástartó edény 7 literes víztérfogattal, 150 l sűrített héliumot tartalmaz. A palack súlya 1,95 kg, magassága 360 mm.

A Hélium KING OF BALLONS 99% -ban tiszta héliumot tartalmaz. A csomag egy szalaggolyót tartalmaz. A lufi nem tartalmazza. Ebből a palackból származó héliumot használva 10-20 darab 23 cm átmérőjű latex ballont fújjon fel.

Héliummal felfújhatja a latex léggömböket, amelyek körülbelül 5 órát bírnak, vagy fújhat fóliagolyókat. Az így töltött ballon körülbelül 7-10 napig tart, és többször is felfújható.

Használja a hélium KING OF BALLOONS -t gyönyörű léggömb -dekorációk létrehozásához. A léggömbök feltöltése KING OF BALLOONS héliummal olyan egyszerű, és bárki játszhat játékosan, kövesse az oktatóvideót.

Az emberek léggömbökben is használják a HELIUM -ot belégzésre, ahol a hang megváltozik, ami minden bizonnyal felpezsdíti az ünnepet. A héliumgyártók azonban nem javasolják a hélium belélegzését. A KING OF BALLOONS konténer zárható. A tartály tartalma legalább 6 hónapig tárolható, ha a tartály szelepe teljesen zárva van.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Hélium do balónků Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek