Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (lufi nélkül)

Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (kb. 30 lufira)

További információk ›

Máme na skladě 2 db
15 310 Ft 12 651 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 19 960 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P30002
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

HÉLIUM BALOONGAZ LUFIKHOZ - eldobható palack 7 l víztérfogattal, 250 l sűrített héliumot tartalmaz. A henger súlya 1,95 kg, magassága 360 mm. A Helium BALOONGAZ 99%-ban tiszta héliumot tartalmaz. Ezzel a gáztartalommal 30 db 23 cm átmérőjű latex lufit lehet felfújni. A lufik nem tartoznak a csomaghoz, de üzletünkben könnyen választhat.

A hélium ma már minden jobb ünnepség vagy parti elengedhetetlen része. A palackban lévő héliummal könnyedén és egyszerűen felfújhatja a gumilatex lufikat, amelyek körülbelül 5 órán át repülnek, vagy felfújhatja kedvenc fólia lufijait, és nemcsak a buli alatt, hanem utána is felejthetetlen dekorációval rendelkezik majd. Az így megtöltött fólia lufi több napig kitart, és újra lehet tölteni. Ha meg szeretné hosszabbítani a lufik élettartamát, speciális gélt adhat hozzá, hogy meghosszabbítsa a lufik repülési idejét.

A héliumot az emberek akkor használják, amikor hangjuk megváltoztatásával akarnak szórakoztatni másokat és önmagukat. A héliumban, mivel a hang a normálisnál 3-szor gyorsabban terjed, jelentősen megváltoztatja a hangot. Mire a hélium elillan...

A praktikus, újrazárható héliumos palack eldobható, könnyen használható és bárki kezelheti! A tartály tartalma legalább 6 hónapig tárolható, amennyiben a tartály szelepe teljesen zárva van.

SZÁLLÍTÁSI MÓD KIZÁRÓLAG GLS, VAGY SZEMÉLYES ELVÉTEL raktárunkban.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Hélium do balónků Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek