Cukrászaticső likőr 18–24

Kifejezetten készült tipp krémek permetezésére, magasságban, üreges közepén.

További információk ›

Máme na skladě 1 db
6 770 Ft 5 593 Ft Ár áfa nélkül
6 770 Ft
Ingyenes szállítás -tól/től 21 200 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: KJ253
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Értékelés(0)
Cukrászaticső likőr 18–24
Cukrászaticső likőr…
6 770 Ft

Termék leírása

A kifejezetten a csúcsot üreges középső krémek permetezésére tervezték. Az ízlés szerint feltöltheti krémmel. Felvitelkor fontos, hogy az eszközöket és az alapanyagokat hűtsék, hogy a krém vékony falai ne sérüljenek meg.

Magasság 60 mm
Átmérő 18 mm - 24 mm
Rozsdamentes acéllemez anyag


Recept recept likőr tippekre
7 dkg cukorkristály vagy manna
2 dkg szójaliszt (sima, zsírtalanított) elérhető az egészséges élelmiszerboltokban
1 dkg kakaó
1 dl víz
5 dkg csokoládé főzéshez
10 dkg edzett 100% zsír
22 kerek szivacsos keksz
csokoládé és egy kissé edzett zsír
tojás konyak
némi tejpor a konyak megvastagításához
Keverjük össze a lisztet, a kakaót, a cukrot és a vizet, és főzzük körülbelül négy percig. Főzés közben keverjük kb. 4 fokkal, hogy elkerüljük a keverék megégését. Keverje hozzá és keverje meg a csokoládét. hagyja teljesen lehűlni, még a következő napig is. Ezután habverővel meglágyította a megszilárdult zsírt. Győződjön meg arról, hogy van egy felvert tömege zsír nélkül.

Mielőtt elkészítjük a tippeket, egy ideig betesszük a hűtőszekrénybe, de ezek nem megszilárdulnak teljesen, így az anyagot zsákkal lehet tolni. Időközben csokoládét tetünk a kekszre. Ez megakadályozza a szivacs lágyítását. Tolja ki a tömeget egy speciális szivaccsal és tegye be a hűtőszekrénybe. Büféket is süthetünk. (A hosszabbító oldalán egy kis lyuk van, és kívül kell maradnia). A további csúcsfeldolgozás alapelve az, hogy nagyon hideg legyen, lehetőleg fagyasztva. Ne felejtsük el hagyni az anyagot a hegyek lezárásához. Sűrítse meg a konyakot tejporral, töltse fel a tippeket és zárja le őket dekoratív hosszabbítóval. Tegye be újra a hűtőszekrényt. Készítsünk csokoládét zsírral és áztassuk meg a nagyon jégtöréseket.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Trezírovací špičky Kompletní nabídka

Paraméterek

Použití nevhodné do mikrovlnnné trouby
Netto váha 30 g
Materiál Kov

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek