A kifejezetten a csúcsot üreges középső krémek permetezésére tervezték. Az ízlés szerint feltöltheti krémmel. Felvitelkor fontos, hogy az eszközöket és az alapanyagokat hűtsék, hogy a krém vékony falai ne sérüljenek meg.
Magasság 60 mm Átmérő 18 mm - 24 mm Rozsdamentes acéllemez anyag
Recept recept likőr tippekre 7 dkg cukorkristály vagy manna 2 dkg szójaliszt (sima, zsírtalanított) elérhető az egészséges élelmiszerboltokban 1 dkg kakaó 1 dl víz 5 dkg csokoládé főzéshez 10 dkg edzett 100% zsír 22 kerek szivacsos keksz csokoládé és egy kissé edzett zsír tojás konyak némi tejpor a konyak megvastagításához Keverjük össze a lisztet, a kakaót, a cukrot és a vizet, és főzzük körülbelül négy percig. Főzés közben keverjük kb. 4 fokkal, hogy elkerüljük a keverék megégését. Keverje hozzá és keverje meg a csokoládét. hagyja teljesen lehűlni, még a következő napig is. Ezután habverővel meglágyította a megszilárdult zsírt. Győződjön meg arról, hogy van egy felvert tömege zsír nélkül.
Mielőtt elkészítjük a tippeket, egy ideig betesszük a hűtőszekrénybe, de ezek nem megszilárdulnak teljesen, így az anyagot zsákkal lehet tolni. Időközben csokoládét tetünk a kekszre. Ez megakadályozza a szivacs lágyítását. Tolja ki a tömeget egy speciális szivaccsal és tegye be a hűtőszekrénybe. Büféket is süthetünk. (A hosszabbító oldalán egy kis lyuk van, és kívül kell maradnia). A további csúcsfeldolgozás alapelve az, hogy nagyon hideg legyen, lehetőleg fagyasztva. Ne felejtsük el hagyni az anyagot a hegyek lezárásához. Sűrítse meg a konyakot tejporral, töltse fel a tippeket és zárja le őket dekoratív hosszabbítóval. Tegye be újra a hűtőszekrényt. Készítsünk csokoládét zsírral és áztassuk meg a nagyon jégtöréseket.