Ingyenes szállítás

Torta formáák oválisak - 4db

A torta formáák oválisak - 4db

További információk ›

Naskladňujeme do 2 týdnů
26 020 Ft 21 505 Ft Ár áfa nélkül
Ezt a terméket szállítjuk INGYEN
Szállítási módok ›
Termékkód: 2105-2130
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az ovális alakú süteményt alapként használhatja más formájú díszített sütemények készítéséhez, sütés és krémek kitöltése után. Az ovális formában mesebeli motívumokkal készíthet gyermek tortákat, különféle történeteket mondhat el, feliratokat felvehet felnőtteknek is - díszítheti kalapáccsal, téglákkal és egyéb dekorációkkal. Hölgyeknek hasznos lesz ékszerekkel, divatos kiegészítőkkel stb. Díszíteni.

A süteménytálca alját süsse be sütőpapírral, vagy kenje meg alaposan az egész serpenyőt zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltsük meg könnyű vágott vagy felvert tésztával, amelyet sütés után tejszínnel krémesítsenek. Színezhet krémeket gél vagy laza színekkel. Díszítheti süteményeket, cukorkák, csokoládé és egyéb édességek a gyermekek ünnepi tortáira. Festje be a bevonatos süteményeket folyékony vagy gél színekkel. Csillogás hozzáadásához válassza a gyöngyház színét. Fogpiszkálóval 3D karaktereket is csatolhat a tortához, vagy ehető ragasztót vagy királyi mázat használhat ugyanarra az esetre, ha apró alakokat ragaszt be a bevonatból és a modellező anyagokból.

Különböző méretű padlók összeszerelésével eredeti ünnepi tortát készíthet. Használjon bambusz vagy műanyag oszlopokat és oszlopokat a támogatáshoz.

A készlet alumínium formákat tartalmaz: 19, 7 x 14 cm, 27, 3 x 19, 8 cm, 34, 3 x 24, 9 cm, 41, 9 x 31, 4 cm.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Dortové formy Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek