A szilikon forma alkalmas töltött csokoládé praliné készítésére. Öntsük a formát edzett sötét vagy fehér csokoládéba, és hagyjuk megszilárdulni. Töltse meg a pralinékat a perem alatt az elkészített töltelékkel, hagyja megdermedni, majd a tetejére tegyen egy réteg temperált csokoládét. Távolítsa el a felesleges csokoládét, és hagyja megkeményedni. A sima felületnek köszönhetően könnyen összenyomhatja a pralinét. Töltse meg a pralinékat lehetőleg ízesített csokoládé ganache-val. A vékony töltelékek a pralinékat károsíthatják a kiöntés vagy a préselés során. A csokoládé trüffeleket a formából való kiemelés után tovább díszítheti kontrasztos színű csokoládéval vagy gyöngyházfényű porral. A bronzszínű vagy más színű festékszóróval lefújt szarvasgombák is remekül mutatnak. A pralinékat használhatja sütemények és desszertek díszítésére, vagy szép dobozba rakhatja őket, és édességként adhatja őket születésnapokra, ünnepekre, Valentin-napra vagy bármikor máskor.
Forma mérete: hossza 21,5 cm, szélessége 10,5 cm, magassága 1 cm.