Szilikon forma Muffin

Szilikon forma muffin sütéséhez.

További információk ›

Máme na skladě 1 db
5 945 Ft 4 912 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 332 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: SF023
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Szilikon forma muffin sütéséhez.

Töltsük meg a formákat szivaccsal vagy szivacsos tésztával. Sütés után díszítheti a palacsintákat krémekkel, vagy eloszlathatja a ganache-t a bevonó anyag tetejére. Díszítsen egy bevont palacsintát pl. Kekszekkel, cukorgyöngyökkel és más dekorációkkal. A vidám sütemények alkalmasak a gyermekek születésnapi partijára. A legjobb, ha aprósüteményeket vagy csokoládés cukorkakat olvasztott csokoládéval vagy királyi mázzal csatlakoztat. Az űrlapokat a panama cotta készítéséhez is felhasználja. A palacsinta sima felületének köszönhetően könnyen csúszhat. A szilikon formák magas és alacsony hőmérsékleten is ellenállnak - 40 ° C és 230 ° C között. Nem károsítják az elkészített desszerteket, nem továbbítják a nem kívánt szagokat. Sütés közben mindig helyezze a formát egy stabil felületre, lehetőleg egy sütőtálcára. A sima felületnek köszönhetően a sütött vagy hűtött desszertek könnyen megdönthetők. Könnyen mosható.

A gyártó azt javasolja, hogy öblítsék vagy mossák le a mosogatógépben, és vajjal töröljék le, hogy az első használat előtt javítsák a tapadásgátló tulajdonságokat.

A Platon 6 formát tartalmaz. Méretek: 6,9 cm, mélysége 3,5 cm, térfogata: 6 x 100 ml, teljes térfogata: 600 ml

Anyag: szilikon Karbantartás: mosható a mosogatógépben, miközben hajtogatása közben megőrzi alakját

Az öntőformák -60 és + 230 ° C közötti hőmérsékleten használhatók. Ezért sütésre és edzett desszertekre egyaránt alkalmasak.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Silikonové formy Kompletní nabídka

Paraméterek

Materiál Silikon

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek