Sütőzsineg BINDER 60 m

A sütőzsinór kiválóan alkalmas hústekercsek, baromfi, kolbász- és hurkabél, zacskók, zöldségek stb. megkötésére sütés, sütés, grillezés, párolás során. De használhatja normál otthoni használatban is, amikor bármit megköt. Tartós szálból készült, 250°C-ig hőálló. Alkalmas bármilyen típusú sütőhöz, beleértve a mikrohullámú sütőt is! Szerkezete és anyaga miatt közvetlen tűznek ne tegye ki!!! A buborékcsomagoláson egy praktikus vágóeszköz található, amellyel könnyen és egyszerűen a kívánt hosszúságúra vághatja a zsinórt. Hossza 60 m.

További információk ›

Dodáme do 7 - 10 dní
1 510 Ft 1 250 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 691 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P14203
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Egy zsinór hústekercsek készítéséhez és sok máshoz - a tökéletes segítő a konyhában!

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a konyhában dolgozó nőknek szánt termékek értékesítésére szakosodtunk! Bemutatjuk Önnek kiváló zsinórunkat hústekercsek, tekercsek, kolbásztekercsek és kolbászbél készítéséhez. A 60 méteres hosszával ez minden szenvedélyes szakács számára nélkülözhetetlen eszköz.

Tökéletes a legkülönfélébb ételekhez: Ezzel a zsineggel könnyedén köthetünk hústekercseket, tekercseket, spanyol madarakat, szárnyasokat és kolbászbéléseket. Segítségével ételei nemcsak jól fognak kinézni, hanem sütés közben is egyben maradnak.

Sokoldalú felhasználás. Tartós és hőálló szála akár 250 °C-os hőmérsékletet is kibír, így bármilyen típusú sütőhöz, beleértve a mikrohullámú sütőt is, alkalmas. Kulináris kalandozásainak nincsenek határai!

Praktikus vágóeszköz. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan a kívánt hosszúságúra vághatja a zsinórt, további szerszámok nélkül.

Biztonsági megjegyzés: Fontos megjegyezni, hogy a madzagot nem szabad közvetlen hőre használni. Kérjük, vegye figyelembe ezt a biztonsági tájékoztatót.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Milyen anyagból készül a madzag?

A zsinór tartós és hőálló szálból készült, amely akár 250 °C-os hőmérsékletnek is ellenáll.

2. Milyen hosszú a zsinór?

A zsinór 60 méter hosszú, így elegendő anyagot biztosít a különböző főzési feladatokhoz.

3. Milyen ételekhez alkalmas a zsinór?

Ez a zsinór ideális hústekercsek, tekercsek, spanyol madarak, baromfi, valamint saját vágásból származó húsok feldolgozásakor a toló- vagy kolbászbél megkötésére.

Rendelje meg hústekercs zsinórunkat még ma, és szerezze be a tökéletes segítőt a konyhai tehetségéhez!

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek