Rozsdamentes acélból készült kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz

Állítható tortaforma. 

További információk ›

Máme na skladě 1 db
3 815 Ft 3 155 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 763 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P13104
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Csúsztatható forma különböző méretű és formájú sütemények sütéséhez. Csak egy formára van szüksége, és többszintes süteményeket süthet.

A kerek forma számos ünnepi torta alapját képezi számos alkalomra. Rengeteg dekorációs lehetőség van. Díszítheted a tortát krémekkel, gyümölcsökkel és zselatinnal, csokoládéval, nyújtható masszával, más sütött formákat is ráültethetsz a tortára, amelyeket nyújtható masszával borítasz és díszítesz. Ha a bevont rétegek összeálltak, egy elegáns esküvői torta lesz, amelyre virágokat, szalagokat, masnikat, gyöngyöket és egyéb díszeket helyezhet. Az egyes szinteket a texturált hátlapba öntött fondánnal díszítheti. Többszintes torták összeállításakor a tortaszinteket műanyag vagy bambusz tartó pálcikákkal támassza meg, amelyeket a párnákba csíptet, amelyekre a támogatott szint kerül. A csúszó perem lehetővé teszi, hogy a kívánt méretre állítsa be.

Ahelyett, hogy több formát használna egy többszintes torta megépítéséhez, használjon egy formát, amelyen kiméri a szinteket. A perem alkalmas a sütemények egyszerű elkészítésére, és miután megtöltötte egy réteg krémmel és megdermedt, könnyen kicsúsztathatja a peremet, hogy sima tortaperemeket érjen el. Kenje meg a peremet vajjal, porolja be durva liszttel, és helyezze sütőpapírral bélelt lapos tepsire. Vegye ki a megsült héjat. A megmosott és megszárított peremet megkenjük zsírral, porcukorral meghintjük, és vagy kibéleljük a forma peremét a díszített tortalapokkal, vagy megtöltjük krémmel, gyümölcsökkel díszítjük, tetejét zselatinnal bevonjuk, és hagyjuk megdermedni. A perem könnyen eltávolítható a tetejének kicsúsztatásával.

Kör, átmérő 15,5 és 29,5 cm között, magasság 7,5 cm.

Anyag: rozsdamentes acél

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek