Töltsük meg a formákat szivaccsal vagy szivacsos tésztával. Sütés után díszítheti a palacsintákat krémekkel vagy eloszlathatja a ganache-t a bevonó anyag tetejére. Díszítsen egy bevont palacsintát pl. Kekszekkel, cukorgyöngyökkel és más dekorációkkal. A vidám sütemények alkalmasak a gyermekek születésnapi partijára. A legjobb, ha aprósüteményeket vagy csokoládés cukorkakat olvasztott csokoládéval vagy királyi mázzal csatlakoztat. Az űrlapokat a panama cotta készítéséhez is felhasználja. A palacsinta sima felületének köszönhetően könnyen csúszhat. A szilikon formák magas és alacsony hőmérsékleten is ellenállnak - 40 ° C és 230 ° C között. Nem károsítják az elkészített desszerteket, nem továbbítják a nem kívánt szagokat. Sütés közben mindig helyezze a formát egy stabil felületre, lehetőleg egy sütőtálcára. A sima felületnek köszönhetően a sütött vagy hűtött desszertek könnyen megdönthetők. Könnyen mosható.
6 darab a fizetésen. Az öntőformák -60 és + 230 ° C közötti hőmérsékleten használhatók.
Ezért sütésre és edzett desszertekre egyaránt alkalmasak.