Műanyag dagasztó tál - KAPA 4 l

Tál élesztő tésztához, légmentesen lezárható fedél térfogata 4 l, átmérő 25 cm, magassága 12 cm.

További információk ›

Máme na skladě 1 db
2 780 Ft 2 297 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 183 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P13561
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Ez a praktikus tál akkor hasznos, ha meg kell gyúrni egy tésztát. Helyezze a szükséges alapanyagokat a tálba, gyúrjon fakanállal, tegye a fedelet a légmentesen lezárható fedélre, majd tegye meleg helyre - lehetőleg melegítésre -, hogy a tészta megfelelő és természetes körülmények között emelkedjen. Semmit nem szabad rohanni, a tésztának békére, idejére és melegére van szüksége. Nem kell ellenőriznie a kovácsolási folyamat hosszát - amikor a kovácsolás befejeződik, a fedelet elengedik a tálból, és tudni fogja, hogy a tészta készen áll a további feldolgozásra.

És mi lesz a desszertekkel: kevert torta, amelyet nagyon gyorsan és egyszerűen készít. Helyezze az összetevőket a tálba, zárja le a fedelet, és nyomja addig, amíg össze nem kapcsolódnak és a krém megvastagodik. Akkor csak díszítse a krémet gyümölcsökkel az elkészített magon és kész. Csatoljuk a recept.

A tál salátákhoz is alkalmas: méretének köszönhetően kényelmesen elkészítheti különféle zöldség-, gyümölcs-, tészta- és burgonya-salátákat. Helyezzen bele apróra vágott zöldségeket vagy gyümölcsöket, rögzítse a fedelet és rázza fel, hogy a saláta tökéletesen keverhető legyen. Hagyja, hogy a saláta pihenjen a tálban, ne szárítsa meg, és hosszabb ideig maradjon friss.

Természetesen korbácsoláshoz is használhatja - a tál elég mély, hogy jól szolgáljon krémek, tészta, tejszínhab megkorbácsolásakor. Ha nem azonnal használja a palacsinta tésztát, a fedélnek köszönhetően megőrizheti későbbi feldolgozásra.

És mi van, ha pácolni vagy pácolni kell? A fedélnek köszönhetően hús, hal töltésére és pácolására is alkalmas. A hús nem szárad, friss marad, átveszi a fűszerek és fűszernövények ízét és illatát, ám a fűszerek nem érzik a hűtőszekrényben tárolt egyéb ételeket.

Anyag: műanyag.

Méretek: térfogata 4 l, átmérő. 25 cm, magassága 12 cm

Különböző színváltozatok, a rendelkezésre álló készlet szerint szállítva.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Misky Kompletní nabídka

Paraméterek

Objem 4000 ml
Materiál Plast

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek