Macaroon szilikon forma 30x40 cm

Macaroon szilikon öntőforma 30x40 cm

További információk ›

Máme na skladě 1 db
7 955 Ft 6 575 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 440 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: MAC01A
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A szilikon szőnyegnek köszönhetően ugyanazt a szokásos makronformát érheti el. Egy simán vágott csővel vagy egy zsákkal a szőnyeg kerekeit azonnal ki kell sütni, és könnyen leválaszthatja őket sima felülettel. A szőnyeget is használhatja habcsók, kókuszdió és más hó sütemények sütésére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az egyik a második. A szilikon forma ellenáll az alacsony és a magas hőmérsékletnek - 40 ° C és 230 ° C között

A macaroons, a francia édes specialitások, a színes mandula-sütemények, a habcsók, a laszkonok, a tésztából készült minivettek elkészítéséhez szükséges űrlapok. A készítmény nagyon egyszerű, az eredmény kiváló. Az űrlap kétféle méretű macaroons készítésére alkalmas - pr. 3,5 cm és 2,3 cm. Az űrlapot a fémlemez szerint testreszabhatja - vagy vágja le, vagy hagyja el a lapot a lap egyik oldalán a lap egyik oldalán, és nem tölti ki a sok formát. Összesen 24 macaroons lesz.

Anyag: Szilikon - ellenáll a -40 ° C és + 300 ° C közötti hőmérsékletnek. Egyszerű karbantartás. Mosogatógépben mosható.

Anyag: szilikon
Szín: más
Méretek: 30x40 cm

A termék a következő kategóriákba sorolt

Makronky Kompletní nabídka

Paraméterek

Netto váha 280 g
Materiál Silikon

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek