Kültéri hőmérő ablakhoz Frog

Az ablakhoz való kültéri hőmérő békával örvendezteti meg a gyerekeket, és tájékoztatja Önt az aktuális kültéri hőmérsékletről. Az ablak üveglapjára 4 tapadókoronggal rögzíthető.

További információk ›

Dodáme do 7 - 10 dní
2 475 Ft 2 046 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 763 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P14578
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Kültéri hőmérő béka alakban

Vidám hőmérőt keresel, amely egyszerre díszíti ablakodat és gyönyörködteti gyermekeidet? Próbálja ki ezt a béka formájú kültéri hőmérőt. Méretei 17,5×23,5 cm-esek, így könnyen helyet talál az ablaküvegen.

Vidám dizájn és tapadókorongok a könnyű rögzítéshez.

Ez a hőmérő vidám béka alakú dizájnnal rendelkezik, amely biztosan örömet okoz majd a gyerekeknek. Ráadásul praktikus tapadókorongokkal rendelkezik, így nem kell aggódnod a falakba vagy ablakkeretekbe való fúrás miatt. Egyszerűen csak rögzítse az ablaküveg külső oldalára a négy tapadókorong segítségével.

Pontos hőmérsékletmérés Celsius és Fahrenheit fokban is

Ez a hőmérő Celsius (°C) és Fahrenheit (°F) fokban is méri a hőmérsékletet. Skálatartománya - 30 °C-tól 50 °C-ig és - 20 °F-től 120 °F-ig terjed. Mindig naprakész hőmérsékleti információkkal rendelkezhet otthoni használatra és szabadtéri tevékenységek tervezésekor egyaránt.

Használat és karbantartás

A hőmérő alkalmas kültéri használatra. Kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll az időjárási körülményeknek. Ahhoz, hogy a hőmérő megfelelően működjön, úgy helyezze el, hogy ne érje közvetlen napfény, mivel ez eltorzítja a leolvasott értékeket. A hőmérő könnyen karbantartható, csak időnként törölje át egy puha, nedves ruhával.

A termék jellemzői

  • Anyaga: műanyag
  • Hossz: 23,5 cm
  • Szélesség: 17,5 cm
  • Súly: 90 g
  • Használat: kültéri
  • Jellemzők: tapadókorong a rögzítéshez
  • Gyermekeknek: igen

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora a hőmérséklet mérési tartománya?

Ez a hőmérő -30°C és 50°C között, illetve -20°F és 120°F között méri a hőmérsékletet.

Hogyan rögzíthető ez a hőmérő?

A hőmérő kívülről, négy tapadókorong segítségével rögzíthető az ablaküvegre. Nem kell aggódnia a falba vagy az ablakkeretbe való fúrás miatt. Egyszerűen csak rögzítse a kiválasztott helyre.

Ez a hőmérő alkalmas gyermekek számára?

Igen, ez a hőmérő alkalmas gyermekek számára. Vidám béka alakú kialakítással rendelkezik, amely biztosan leköti és elragadja őket.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Teploměry Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek