Kerámia forma kenyérhez 33x16 cm

A belső mázzal ellátott kerámia kenyérforma természetes anyagból készült, kiváló minőségű termék.

További információk ›

Máme na skladě 1 db
9 295 Ft 7 680 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 168 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P12987
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A belső mázzal ellátott kerámia kenyérforma természetes anyagból készült, kiváló minőségű termék. A kerámia nagyon jól vezeti a hőt, ezért a kerámiában való sütés nagyon gazdaságos. A kerámiaedények hosszú élettartamúak, és megfelelő kezelés esetén több évig is elállnak.

Be kell tartani bizonyos alapelveket az eszközök kezelésével kapcsolatban. A termék nagyon nagy feszültséggel rendelkezik, ezért nem tolerálja az azonnali gyors hőmérsékletváltozásokat - a hősokkot. A forma és a sütőalap között légáramlásnak kell lennie, ezért a terméket mindig rácsra kell helyezni. A hideg formát hideg sütőbe kell tenni, majd bekapcsolni. Soha ne tegye a forró formát fémre, kőre vagy csempére, miután kivette a sütőből - mindig fából készült alapra.  Hagyja a forró formát idővel természetes módon kihűlni - soha ne hűljön ki!

Sütés közben ne öntsön (adjon) hideg vizet a formába. Ha vizet akarsz hozzáadni - mindig csak legalább langyos vagy lehetőleg meleg vizet, hogy elkerüld a hősokkot! 


Idővel a kerámia felületén repedések keletkezhetnek. Ez a jelenség normális, és nem hiba vagy reklamáció tárgya. A használat és a mosás során, amikor a penész nedves lesz és vizet szív magába, ami színváltozáshoz és sötétedéshez vezet - ez rendben van. Ha a tepsi teljesen megszáradt, visszanyeri eredeti színét. Ez a jelenség teljesen természetes a természetes anyagból készült kerámiák esetében. 


Vigyázat: a sütőedény sütés közben nagyon magas hőmérsékletre melegszik, és égési sérüléseket okozhat - a kezeléshez mindig használjon megfelelő védőfelszerelést. 

A forma nem mosható mosogatógépben , gáz-, elektromos vagy forrólevegős sütőben használható.

Méretek: 27/33x16 cm, magasság 9,5 cm, térfogat 2,7 l.

Karbantartás: a penész könnyen tisztítható kefével és forró vízzel, erős szennyeződés esetén sóval vagy ecettel, ne használjon vegyszereket.

VISSZAVÉTELI FIGYELMEZTETÉS: Ez kerámia, ezért nagyon törékeny áru, amely érzékeny a szállításra. Ha mégis visszaküldené a sütőedényt, például mert úgy találja, hogy nem illik a sütőjébe, vagy mert nem megfelelő ajándék, és él a törvényes határidőn belül a visszaküldési jogával, vagy mert a szállítás során láthatóan megsérült, kérjük, gondosan csomagolja be több réteg rugalmas anyagba - lehetőleg hasonlóan ahhoz, ahogyan tőlünk érkezett, hogy megelőzze a további sérüléseket. Ha a termék törötten érkezik, sajnos a törvényes határidőn belüli ingyenes visszaküldésre való jogosultságot nem tudjuk teljesíteni.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Formy na chléb Kompletní nabídka

Paraméterek

Použití nevhodné do myčky nádobí, v elektrické troubě, v plynové troubě, v horkovzdušné troubě
Materiál Keramika

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek