Kelesztő - kenyér forma (1,3 kg)

Kenyér forma az igazán nagy és gazdag házi kenyérhez. Kézzel készített. Hossza kb. 34 cm, külső szélessége 17 cm. A kenyér hozzávetőleges súlya 1,3 kg.

További információk ›

Máme na skladě > 10 db
10 440 Ft 8 628 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 440 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: OS05
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Kelesztő - kenyér forma

Méretek

  • Hossz: 34cm (kenyér alja), 29cm (kenyér teteje)
  • Szélesség: 14 cm (kenyér alja), 7,5 cm (kenyér teteje)
  • Magasság: 7 cm

 


Ez a nagyméretű kenyérsütőforma kézzel verhető, csak kenyértészta kelesztésére szolgál, és nem a sütőbe való. Kb. 1,3 kg kenyér megkelesztésére alkalmas. A liszt hozzávetőleges mennyisége 650 g (az általunk megadott kenyérméretek sütött állapotban vannak, a lisztnek mindig körülbelül a fele szükséges). Mindenesetre azonban mindenképpen szükséges előre tesztelni a cipó kapacitását, mert minden cipó egyedi, kézzel készített darab, és mindenekelőtt minden kenyér és liszt másképp kel. Hasonlóképpen különbség van az élesztős vagy a kovászos kenyér között. A kenyérsütés gyönyörű tevékenység, de senki sem garantálhatja, hogy a legelső kenyér a legtökéletesebb lesz, még ha szívből kívánjuk is. Egyszerűen meg kell próbálni...

Hogyan kell dolgozni kenyérkendővel?

A varrott ruha természetes anyagból készül, így előfordulhat, hogy a rudak közötti hézagok egyenetlenek, de ez nem jelent hibát, éppen ellenkezőleg, mindegyik ruha eredeti, eredeti formája pedig a kenyérnek egyedi mintát és tipikus mintát ad. A ruhadarab használata előtt öntse bele a lisztet az ízületekbe. Vigyázzon arra, hogy a liszt kiürülhessen a repedésekből, ezért ürítse ki a ruhát például egy fémlemezre, egy tekercsre vagy egy mosogatóba, hogy ne feleslegesen festse be a munkaterületet liszttel.

Helyezze a tésztát a kendőbe, és hagyja felkelni. Sütés előtt hajtsa óvatosan le a kenyeret, és vágja le, hogy „törje” a kívánt helyre. Ne mossa le a köpenyt, hogy ne rothadjon. Csak porolni és rázni.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ošatky na kynutí Kompletní nabídka

Paraméterek

Použití nevhodné do myčky nádobí

Az összes paraméter megjelenítése

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek