Impresszum és strukturális fóliadísz Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr)

Gyíkbőr textúrájú film. Kígyó vagy krokodil dekorációként is használható.

További információk ›

Máme na skladě 4 db
1 580 Ft 1 307 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 19 960 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: ST9
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

PVC fólia a felületi domborzat létrehozásához akár csokoládéból - a felhasznált csokoládé hőmérséklete max. 17°c -, akár modellező anyagok felhasználásához és desszertek felületére történő átviteléhez. A fólia méretei - 40x25 cm, anyaga PVC, Használat után mossa ki vízben mosószerrel és törölje le papírtörlővel, semmiképpen ne szárítsa hőforrás közelében, ez a fólia deformációját okozhatja.

Méretek 40 x 25 cm - PVC anyag, ára egy darabra

PVC műanyag szerkezeti fólia csokoládé felületi domborzatának kialakítására.

A csokoládét egy ferde spatula segítségével kenje a fóliára. Ezután hagyjuk, hogy kb. 17 °C-os hőmérsékletűre dermedjen (a csokoládé még puha, de már nem folyós). Ezután különböző formákat faraghat vagy vághat ki, vagy a fóliát a torta oldalára nyomhatja. Tegyük a hűtőbe, és hagyjuk teljesen megdermedni. Körülbelül 15 perc elteltével távolítsa el a fóliát.

A fólia a bevonatos sütemények szerkezeti felületére is használható. Tekerje ki a masszát, és azonnal rögzítse a fóliát. Ezután vasalóval vagy hengerrel erős nyomást gyakoroljon a fóliára. Ezután vegye ki, és hagyja, hogy a massza egy ideig fonnyadjon. Tegyük át a tortára, és ne hűtsük tovább.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Strukturální folie a otiskovačky Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek