Gyúlékony paszta - 200 g

Firegal gyúlékony paszta fondübe, hordozható tűzhelyekbe és asztali grillekbe, fáklyákba, hegyi túrákon és bárhol, ahol lángot kell használni... Biztonságos, szagtalan és füstmentes lángot biztosít. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Égési idő: 80g gél akár 90 percig is ég. Egy 200g-os dobozban.

További információk ›

Máme na skladě 2 db
1 320 Ft 1 092 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 691 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P15488
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Gyúlékony paszta - Biztonságos és hatékony lángforrás a kulináris kalandok során

Gyúlékony pasztánk nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik szeretnek elmerülni a fondü készítésben, hordozható tűzhelyeket, asztali grilleket használnak, vagy megbízható lángra van szükségük a szabadtéri tevékenységekhez, mint például a fáklyázás, hegyi túrák és még sok más. Ez a sokoldalú paszta biztonságos, szagtalan és füstmentes lángot biztosít, akár a szabadban, akár a házban, természetesen mindig felnőtt felügyelete mellett.

Hosszú égési idő a gondtalan ételkészítéshez

Gyúlékony pasztánk nagy teljesítményű, egy doboz 200 g gélt tartalmaz, amely akár 90 perc égési időt biztosít. Ez rengeteg időt biztosít kedvenc ételeinek elkészítéséhez vagy a barátokkal és családdal való hosszú esti szórakozáshoz és grillezéshez.

Biztonságos és problémamentes használat

Az éghető paszta kiváló minőségű éghető anyagokból készült, így biztonságos használatot biztosít szag és kellemetlen füst nélkül. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, akár a kertben grillez, akár vidéken piknikezik, akár a konyhában készít fondüt.

Műszaki adatok

  • Anyag: gyúlékony paszta
  • Súly: 248 g
  • Égési idő: 80 g gél akár 90 percig is éghet
  • Tartalom: 200 g

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

A gyúlékony paszta alkalmas szabadtéri grillezésre?

Igen, a gyúlékony paszta ideális lángforrás szabadtéri grillezéshez. Biztonságosan és megbízhatóan felmelegíti a szenet vagy a brikettet, és lehetővé teszi, hogy ízletes ételeket készítsen a grillen.

Mennyi ideig ég egy doboz gyúlékony paszta?

Egy 200 g gélt tartalmazó doboz 90 percig ég. Ennek a hosszú égési időnek köszönhetően bőven lesz ideje a konyhai előkészületekre.

A gyúlékony paszta biztonságosan használható beltérben?

Igen, a gyúlékony paszta biztonságosan használható beltérben, de mindig felnőtt felügyelete mellett. Beltéri használat esetén fontos gondoskodni arról, hogy a helyiség megfelelően szellőztetve legyen, hogy a füstgőzök távozni tudjanak.

Melyek a gyúlékony paszta fő tulajdonságai?

Az éghető paszta éghető anyagokból készül, amelyek biztonságos és hatékony lángot biztosítanak szag és füst nélkül. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, és hosszú égési időt biztosít a főzés és grillezés kényelme érdekében.

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek