Állvány az atipikus, úgynevezett antigravitációs sütemények számára.
Vízesés-effektust, hulló lencsét vagy akár dobozból folyó sört vagy limonádét szeretne létrehozni? Van egy nagyszerű eszközünk az elegáns esküvői torták, de a fent említett, nagyon népszerű, modern antigravitációs torták készítéséhez is.
A készlet műanyagból készült, és a következőket tartalmazza:
1 állvány - alap 25 cm átmérőjű
4 dugó (az állványon öt különböző lyuk van, ahol az alaprúd elhelyezhető.
1 alapcsavar és egy anya az alaprúdhoz való illesztéshez
2 hosszabb rúd (kb. 4 cm hasznos hossz)
3 rövidebb rúd (kb. 2,3 cm hasznos hossz)
1 törött rúd két részből (nyitott szög kb. 135 fok)
Hogyan készítsünk antigravitációs süteményeket?
Süssük meg a tortát, és hagyjuk kihűlni.
Válassza ki a lyukat, amelybe a rudat és az anyacsavart szeretné.
Helyezze a kupakokat (dugókat) a négy fennmaradó lyukba.
Vegyük a kihűlt korupokat, és óvatosan helyezzük a süteményt a tányérra, a rátett rúdra nyomva.
Ezen a ponton, a kívánt hatástól függően, vagy a ferde részt (a zöld színű rudat), vagy a még laposabb részeket rögzítheti.
Most pedig folytassa a díszítést. A csokoládét vagy a modellező masszát fokozatosan vigye fel a rúdra, hogy esélyt adjon neki, hogy megszilárduljon vagy megkeményedjen.
A minta csúcsának lefedéséhez vagy egy csomag használt cukorkával, egy modellezett figurával vagy esetleg egy konzervdobozzal fedhetjük le.
Használat előtt forró forrásvízben mossa ki, és alaposan szárítsa meg. Mosogatógépben mosható.