A dekoratív simítóval dekoratív felületet hozhat létre krémmel bevont süteményekre és desszertekre. Fogazott simítóval díszes csokoládé dekorációkat készíthet. A csokoládé májat terítse egy sima, sima felületre. Törölje le egy fogazott simítóval, hagyja megszáradni. Öntsön rá a csokoládé kontrasztos színére, egyenletesen eloszlatva. Szárítás után vághat és faraghat dekoratív formákat. Hasonlóképpen járjon el dekorációs torták készítésében süteményekhez és félrétegekhez.
A gumibetét műanyagból készül. Alkalmas élelmiszerekkel való érintkezéshez.
Nagyszerű a simításhoz és formázáshoz - mindkét oldal eltérő dekorációval rendelkezik:
az egyenes oldal kiválóan alkalmas krémek és csokoládék simítására, ha egyenletes felületet kell elérnie a "kastélyrégió" egyenetlen oldala segít abban az esetben, ha egyenlő méretű egyenes téglalap alakú vonalra van szüksége - egy fogak szélessége kb. 0,5 cm Az egyenetlen hullámos vonal lekerekített vonalakat hoz létre az utolsó dekoratív fodrozódás érdekes formákat idéz fel, csak használja a képzeletét Méret 12,5 x 12,5 cm