Méh kaptár (darázs fészek) csipog

Méhkaszat vagy darázsfészek - műanyag forma

További információk ›

Máme na skladě 9 db
800 Ft 662 Ft Ár áfa nélkül
800 Ft
Ingyenes szállítás -tól/től 21 238 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: O153015
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Használjon műanyag formát egy eredeti darázsfészek létrehozásához, amely egy méhkasra hasonlít egy kis méhmel. Mielőtt be nem szorította a tésztát a formába, nyomja össze az űrlapot, meghintje porcukorral, majd nyomja be a tömeget. Az alkatrészeket mindig vegye magához. A tésztában készítsen egy bemélyedést ujjával vagy kerek fa fogantyúval, és távolítsa el a kiálló tésztadarabokat. Óvatosan nyissa ki a formát, és távolítsa el a kaptárt. A feltöltés előtt hagyja megszilárdulni egy sima felületen. A tésztát mindig hűtse.

A méhkaptár forma kiválóan alkalmas a hagyományos méhkasüzem cukorka vagy darázs fészek készítésére. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

Méh kaptár recept:
Kaptár alapanyagai

1 csomag szivacsos keksz
100 g cukor (hab)
60 g vaj
2 evőkanál tej
2 evőkanál rum
2 evőkanál kakaó
Kaptár bezárására a kaptár
2 evőkanál dió (őrölt)


A krém összetevői:

100 g vaj
1 sárgája
100 g cukor
kanál rum
adjunk hozzá kakaót, hogy ízlés szerint sötét krémet hozzunk létre.

Előkészítési eljárás
Szivacsos keksz, adjon hozzá további összetevőket és dolgozza ki a tésztát, hogy hidegben megszilárduljon. Szorítsa a tésztadarabokat a kaptárban lévő formákba. Ezután készítsen bemélyedést a kaptárban, töltse fel tejszínnel, és fedje be egy szivacsos tortával (vagy egy Linz tésztából készült sült kerékkel). Amikor a kaptár befejeződött, döntse sík felületre, lehetőleg egy falra, és hagyja, hogy a hűtőbe tegyen. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

További recepteket talál a blogunkon.

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek