Próbálja ki a legjobb anyagot kedvenc ételei füstöléséhez és grillezéséhez. A BIOWIN bükkfa ideális választás halak, baromfi, bárány- és borjúhús elkészítéséhez.
Használja füstöléshez
Helyezze a fát a tűztér fölé, vagy terítse szét a forró parázs körül. Kiegyensúlyozott nedvességtartalma (kevesebb mint 11%) miatt ideális a füstöléshez. Ne tegye a fát közvetlenül a hőforrásra, hogy elkerülje az azonnali égést.
Használja grillezéshez
Terítsen egy körülbelül 2 centiméter vastagságú faforgácsréteget a grillen lévő forró parázs köré. Ha a grillnek van fedele, azonnal zárja le. Ne tegye a fát közvetlenül a parázsra, mert azonnal égni kezd.
Műszaki paraméterek
Hentesfelszerelés
Grillezés
Egyéb konyhai berendezések
Házi kolbász és sonka készítése
Gyakran ismételt kérdések és válaszok
Milyen hőmérsékletre kell melegíteni a grillt vagy a füstölőt?
Az optimális eredmény elérése érdekében füstölés esetén 100-120 °C, grillezéskor pedig 180-230 °C közötti hőmérsékletet ajánlott fenntartani.
Mennyi ideig tart a füstölési folyamat?
A füstölési idő az elkészítendő hús fajtájától függ. Általában 1-4 óra között mozog. A kívánt eredmény elérése érdekében javasoljuk a hús hőmérsékletének és színének ellenőrzését.