Speciális buborék keverék 5 l - az óriás buborékokhoz

Speciális buborék keverék 5 l - az óriás buborékokhoz

További információk ›

Do 3 pracovních dnů na skladě Megrendelések 11:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 6. 9.
12 180 Ft 10 068 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 408 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P17925
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Speciális buborékfúvó nagy buborékok készítéséhez - a buborékfúvót az óriás buborékokhoz Matěj Kodeš profi buborékfújó és világrekorder ajánlja. Végre egy buborékfújó, amely működik, és amelyre számíthat. A MegaBubble az egyetlen buborékfújó a piacon, amellyel bárki játékos módon soha nem látott méretű buborékokat hozhat létre.

Használati utasítás: Ne hígítsa a folyadékot. A speciálisan kialakított zsinórok a legalkalmasabbak a nagy buborékok létrehozására. Mártsa a zsinórt az oldatba, majd áztatás után emelje fel a tál fölé, és hagyja, hogy a felesleges folyadék lecsöpögjön. Hozzon létre buborékokat integetéssel, fújással vagy a szél segítségével. A folyadék felverése és habosítása nem kívánatos; a buborékosító nem fog olyan jól működni. Szobahőmérsékleten tárolja. Ajánlott a felbontástól számított tizenkét hónapon belül felhasználni. 10 °C alatti hőmérsékleten a buborékfolyadék elveszítheti kémiai tulajdonságait. A buborékfőző nem fagyhat meg, és nem állhat hosszú ideig közvetlen napfényben.

Buborékfújónkkal mindenki játékos módon soha nem látott méretű buborékokat hozhat létre, és nem kell aggódnia a különböző buborékfújó trükkök és bűvészmutatványok miatt. Azt is értékelni fogja, hogy nem hagy foltot a ruhákon és a bútorokon, így otthon is használhatja. Biztonságos, nem veszélyes és megfelel az európai játékbiztonsági szabványnak.

A Megabubble 2011 óta van a piacon, a buborékokkal 4 bejegyzésünk van a Guinness Rekordok Könyvében, 2018-ban a rangos Toy of the Year versenyen gyönyörű 3. helyezést értünk el. A márka garanciája Matěj Kodeš profi buborékfújó, számos szappanbuborékos világrekord birtokosa.

 

Végre van egy buborékfújó, ami működik, és amire számíthatsz!

  • Minőségi garancia: kiállunk termékeink minősége mögött. Ezért tudjuk garantálni termékeink 100%-os működőképességét és ezáltal az Ön elégedettségét. Ha úgy érzi, hogy valami nincs rendben, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi azonnal megoldunk mindent.
  • Nincs folt: a padlón, a bútorokon, de különösen a ruhákon (még az esküvői ruhákon sem!)
  • Biztonságos, ártalmatlan, nem mérgező és stabil termék: megfelel a 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv játékokra vonatkozó követelményeinek, megfelel az 1907/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (REACH) játékbiztonságra vonatkozó harmonizált szabványainak.
  • Sokoldalú és univerzális felhasználás: a buborékfúvóka a hagyományos kis, automata vagy esküvői buborékfúvókák univerzális helyettesítésére is alkalmas.

Figyelmeztetés: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Fuldoklás veszélye a folyadéktól. Ne fogyassza el a buborékkészítő oldatot. A használat során felnőtt felügyelete szükséges. A csomagolás nem játék. Kerülje a szemmel való érintkezést. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. HA HASZNÁLJUK: Öblítse ki a száját. NE idézzen elő hányást. Bőrrel való érintkezés esetén: bő vízzel mossa le. Szembe kerülés esetén: Óvatosan öblítse ki vízzel néhány percig. Vegye ki a kontaktlencsét, ha az bent van, és ha könnyen eltávolítható. Folytassa az öblítést. Ha nem érzi jól magát, forduljon orvoshoz/kezeltesse magát. A következők reakcióelegyét tartalmazza: 5-klór-2-metilizotiazol-3(2H)-on [EK-szám: 247-500-7] és 2-metilizotiazol-3(2H)-on [EK-szám: 220-239-6] (3:1) - gyakori kozmetikai tartósítószer. Allergiás reakciót okozhat.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bublifuky Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek

Buborékfúvó nagy buborékokhoz - térfogat 1L - KONCENTRÁTUM 4L BUBORÉK BUBORÉKHOZ

Do 3 pracovních dnů na skladě, pénteken 6. 9. Önnél
9 480 Ft

Összehasonlítás

Buborékfújó 175 ml Maxi Mickey Bubbles

Máme na skladě, szerdán 6. 7. Önnél
1 145 Ft

Összehasonlítás

Buborékfújó Jégvarázs / Frozen 2, 60 ml

Máme na skladě, szerdán 6. 7. Önnél
485 Ft

Összehasonlítás

Unikornis buborékfújó - Unicorn 60 ml

Do 3 pracovních dnů na skladě, pénteken 6. 9. Önnél
440 Ft

Összehasonlítás

Mega buborékfújó, Megabuborék 1l + nagy gyűrű

Do 3 pracovních dnů na skladě, pénteken 6. 9. Önnél
6 215 Ft

Összehasonlítás

Esküvői buborékfújó szívvel - fehér 1 db

Máme na skladě, szerdán 6. 7. Önnél
190 Ft

Összehasonlítás

Pókember buborékfújó 60 ml

Do 3 pracovních dnů na skladě, pénteken 6. 9. Önnél
440 Ft

Összehasonlítás

Minnie buborékfújó

Do 3 pracovních dnů na skladě, pénteken 6. 9. Önnél
485 Ft

Összehasonlítás