A dekoratív spirál spirál alakban díszíti a zöldségeket - érdekesebbé teszi a salátákat vagy a díszített zöldségtálakat. Az uborkán és a cukkinin egyaránt használható, de mindig nyers állapotban. Vágja le az uborka csúcsát, és tartsa függőlegesen. A hegyet az uborka közepébe szúrja, az ujját a lyukba helyezi, és körkörös mozdulatokkal spirált készít. Sült burgonyaspirálokhoz is használható. Nyomjon egy vezetőtűt (a termékkínálatunkban kapható) a burgonya közepébe, illessze a spirálszeletelőt a vezetőtűre, és csavarjon néhány szálat a burgonyába egészen a műanyag késig. Helyezze az ujját a szeletelő szemébe, és forgassa el a tengely körül. Tegye a nyársat a kész spirálba, és süsse meg. Használja a vezető tűt hosszú uborkaspirálok készítéséhez is. A sárgarépa- vagy petrezselyemspirálhoz válasszon vastagabb sárgarépát/petrezselymet, tegye egy mikrózható zacskóba, és tegye az MVT-be közepes hőfokon 2 percre (a zöldség kissé megpuhul), majd spirálozza fel, mint az uborkát. Anyag: műanyag. Méretek: l. 11 cm.
További információk ›