Cserepatron párátlanítóhoz - granulátum

Citrom illatú cserepatron a 450 g tartalmú nedvességeltávolítóhoz.

További információk ›

Dodáme do 7 - 10 dní További információk › Megrendelések 10:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 12. 14.
1 665 Ft 1 376 Ft Ár áfa nélkül
Ingyenes szállítás -tól/től 20 233 Ft
Szállítási módok ›
Termékkód: P14544
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Cseretöltőanyag a citrom illatú páramentesítőhöz. A granulátum elnyeli a levegőből a nedvességet, amely az abszorber műanyag tartályában tárolódik. A granulátum hatékonysága fokozatosan csökken, és a hatás kimerülésekor ki kell cserélni. A tabletta eltarthatósága 2-5 hónap egy legfeljebb 20 m2-es helyiségben, a helyiség páratartalmától és a levegő hőmérsékletétől függően. Nagyon széleskörű felhasználás - minden cserélhető nedvesség eltávolítóban használható.

A kalcium-klorid alapú nedvességelnyelő alkalmas a helyiség páratartalmának csökkentésére. Különösen olyan helyzetekben használják, ahol a magas páratartalom káros vagy nem kívánatos, például elektronikus berendezéseket tartalmazó helyiségekben vagy élelmiszerraktárakban. A kalcium-klorid egy természetes anyag, amely elnyeli a nedvességet a környező levegőből, így fenntartva a helyiség optimális páratartalmát. A kalcium-klorid alapú nedvességelnyelő ezért hasznos eszköz a száraz és kényelmes környezet fenntartásához.

A magas páratartalom növeli a penész és a baktériumok elszaporodásának kockázatát, amelyek negatív hatással vannak az emberi egészségre. Még normál működés közben is keletkezik nedvesség a lakásban, ahol általában főznek, fürdenek és mosnak. Előfordulhat, hogy egy régebbi épületben, egy nyaralóban vagy egy új építésű házban van nedves lakása, jól záródó PVC-ablakokkal, amelyeket nem szellőztetnek rendszeresen.

A legegyszerűbb megoldás a rendszeres szellőztetés. Ha pedig túl sok a nedvesség, akkor egy praktikus és hatékony nedvszívó az ideális megoldás. A granulátumot egy műanyag tartályba öntik, vagy egy tablettát helyeznek bele, hogy a környezetből nedvességet szívjon fel. Ez azután vízként a tartály alján marad. Ha a tartály megtelt, elegendő kiüríteni. Egyes típusok úgy működnek, hogy a granulátum magába szívja a levegő nedvességét, és géllé alakul.

A nedvszívók fő előnyei:

  • szabályozza a túlzott páratartalmat a szobában, lakásban, nyaralóban, faházban és irodában.
  • nem bocsátanak ki hangot vagy szagot
  • nem igényelnek áramot
  • egyes utántöltők újrafelhasználhatóak, mások eldobhatóak
  • nem feltűnőek, elhelyezhetők a szoba sarkában, a szekrényen, az ágy alatt.

Biztonsági figyelmeztetés: Súlyos szemirritációt okoz. Kalcium-kloridot tartalmaz. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék kezelésénél használjon védőszemüveget vagy arcvédőt. A termék bármilyen kezelése után alaposan mosson kezet.

Szemsérülés esetén mi a teendő: Több percig öblítse ki a szemét vízzel. Ha kontaktlencsét visel, lehetőség szerint próbálja meg óvatosan eltávolítani. Ezután folytassa az öblítést. Ha a szem irritációja továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Ha orvosi kezelésre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. A termék kezelése után alaposan mosson kezet.

  • Anyag: kalcium-klorid, PP nem szőtt szövet
  • Súly: 450 g
  • Méretek: 18x13x2 cm

A termék a következő kategóriákba sorolt

Odvlhčovače Kompletní nabídka

Vásárlói értékelések

A terméket még senki nem értékelte

Értékelés beküldése

Kapcsolódó termékek

Cserepatron a párátlanítóhoz

Máme na skladě, pénteken 12. 8. Önnél
1 665 Ft

Összehasonlítás

Utántöltő páramentesítőhöz 832336

Máme na skladě, pénteken 12. 8. Önnél
1 665 Ft

Összehasonlítás